Cégbemutató

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban áll, és már 1996 óta forgalmaz és gyárt ipari vegyszereket Magyarországon és külföldön egyaránt. Telephelyünk Dél-Magyarországon, Pécsen található. A város 170.000 lakosával bőséges munkaerőt biztosít a munkavégzéshez. A telep egy 13.500 m2-es területen fekszik Pécs ipari zónájában, és közvetlenül kapcsolódik az úthálózathoz, valamint közel van az autópályához (kb. 2 km). A horvát határ mindössze 40, a szerb határ pedig 50 km-re található. Export tevékenységünk nagy része Szerbia, Horvátország, Koszovó, Macedónia és Bosznia-Hercegovina felé irányul. Termékeinket belföldön szerezzük be, illetve külföldi beszállítókkal is dolgozunk, Szlovákia, Németország, Ausztria, Szlovénia, Csehország területéről.

A cég ISO minőség irányítási rendszerrel rendelkezik, dolgozik 2006 óta. Működésünk biztosításához rendelkezünk a szükséges hatósági engedélyekkel.

Vasúti lefejtő rendszerrel vagyunk felszerelve, így tudunk fogadni vasúti kocsikat a telepen lévő két sínpáron. A vegyszerek tárolását 18 darab 100m3-es és 12 darab 50m3-es tartállyal oldjuk meg, valamint több kisebb nagyobb térfogatú tartállyal. Vannak gumírozott belsejű illetve rozsdamentes acél és műanyag tartályaink, amivel szinte minden vegyszer tárolását és kiszerelését meg tudjuk oldani.

Fő vegyszereink, termékeink a nátrium-hipoklorit, sósav, nátrium-hidroxid, sótabletta, kénsav, salétromsav, citromsav, de ezeken kívül számos más vegyi anyaggal is rendelkezünk, kereskedünk, melyeket egyenesen a gyártóktól szerzünk be.

Emellett rendszeresen részt veszünk közbeszerzési pályázatokon, melyeken sikerrel jutunk megbízásokhoz, főleg a téli síkosságmentesítés során használt kálcium-klorid oldat és granulátum tekintetében.

Szeverics Imre
Ügyvezető